fbpx
 

De știut

Tot ce trebuie să știi despre Rose Studio

 

+40 725 848 600

În ce constă interviul?

În principiu,vom aborda câteva aspecte despre tine, despre ceea ce îți dorești să faci și despre ce vei dori să faci în continuare.

Nu trebuie să te îngrijorezi în privința interviului,este mai degraba o modalitate de comunicare, prin care să ne cunoaștem mai bine, iar studioul nostru este o altă latură a comunicarii, iar interviul nu face excepție

Trebuie să am un corp impecabil pentru a putea lucra în studio-ul Rose de videochat?

Pentru a reuși în videochat caracterul și atitudinea sunt cele mai importante. Charisma și farmecul sunt mai importante decât frumusețea în videochat. Putem să instruim pe oricine să fie foarte bun în acest domeniu. Aspectul fizic ajută dar nu este cel mai important!

Anonimatul meu este garantat?

Studio-ul nostru de videochat se bazează pe discreție și intimitate, identitatea ta nu va fi dezvăluită niciodată, locația este declarată call center (ceea ce și este într-un fel).

Pot lucra la Rose dacă sunt încă la universitate?

Da, la Rose poți lucra oricât vrei, ori de câte ori vrei. Oferim flexibilitate de 100%!

Ce face studio-ul Rose diferit?

Ne concentrăm pe tine și pe nevoile tale. Respectul și discreția sunt atuurile noastre!

Cum voi ști cât de mulți bani voi face?

Încrederea este una dintre cele mai importante valori în studio-ul Rose. Prin urmare, avem o transparență de 100%, ceea ce înseamnă că vei putea vedea în orice moment banii pe care îi faci pe fiecare site de profil.

Aș vrea să lucrez la voi, dar îmi e teamă să renunț la jobul actual. Dacă nu voi face nici un ban la început și nu voi avea cu ce plăti chiria?

Ne-am gândit și noi la asta și, de aceea, îți oferim venitul minim de 1.000 $, dacă ești serioasă, focusată pe muncă, vorbești foarte bine engleza și respecți minim 6, 5 ore/zi online în medie. Totuși suntem convinși că procentual vei depăși din prima lună acel venit minim de 1.000 $!

Există premii, bonusuri?

La fel ca orice altă companie, angajații beneficiază de o mulțime de promoții. În mod regulat, avem concursuri cu șanse mari să câștigați premii. Te vom pune la curent cu toate premiile și bonusurile oferite, la interviu.

Când vei putea să începi?

Dacă ești femeie și ai peste 18 ani, poți să faceți un simplu clic pe pagina de contact pentru a stabili un interviu cu noi, sau poți intra în conversație cu un membru al echipei noastre prin chat-ul intern al site-ului. În urma interviului se semnează un contract, iar în maxim 2 zile poți începe efectiv munca.

Am un contract legal?

Desigur! În studio-ul nostru de videochat cadrul este perfect legal. Vei beneficia de drepturile încadrării legale. Plătim toate taxele la stat.

Cum obțin banii?

Ești plătită bilunar sau săptămânal, direct pe cardul tău sau cash, la alegere. Pentru mai multe detalii legate de caștiguri, accesați aici!

Care este programul de lucru?

Deoarece vei avea o flexibilitate de 100%, depinde de tine cum îți alegi tura. Cu jumătate de normă, cu normă întreagă, de zi sau de noapte. Cum îți dorești tu. Binînțeles că noi suntem aici pentru tine și te vom sfătui să îți alegi cea mai bună formulă în care să îți maximizezi câștigurile.

Nu am nici o experiență în acest domeniu, pot lucra?

Da, la studio-ul Rose îți oferim formare gratuită și vom face tot ce ne stă în putință pentru că tu să ajungi la câștiguri foarte mari în cel mai scurt timp. Nu ai nevoie de experiență anterioară pentru a lucra cu noi.

Personalul este feminin?

Din respect pentru intimitatea modelelor, personalul studio-ului este exclusiv feminin. Echipa noastră compusă numai din femei cuprinde: trainer, admin, fotograf, make-up artist.

Primesc training la început?

Da, la început, la mijloc și ori de câte ori simți nevoia pentru ca să-ți atingi nivelul următor al obiectivelor, echipa noastră va face tot ce poate pentru a te ajuta să prosperi. Este ușor!

Te vom sprijini zi de zi! – Suntem o echipa deschisa la comunicare, o familie din care vrem ca si tu sa faci parte.

Este atât de simplu să ai un job bine plătit!

 

+40 725 848 600

CONTACTAȚI-NE

Call Now Button
Open chat